[S@ndric@]
Број порука : 27 Age : 31 Локација : s0mewhErE 0wEr thE rainb0w, with BEnja,Vict0r or AdRi Registration date : 03.04.2008
| Наслов: [S@ndric@]=) Thu Apr 03, 2008 1:13 pm | |
| Puno ime:Alexandra, prezime nije bitno Datum rodjenja/Mesto:19.06.1993.g u Foči Braca/Sestre:brat i sestra Boja ociju/kose:braon/smedja(a isto je) Hobiji:mlatiti po netu=)(ako se to moze nazwati hobijem),slushanje muzike itd. Tatoos/ Piercings:nemam Omiljeni izvodjac:Alex Ubago & Toshe Proeski & Leona Lewis Omiljena pesma:A gritos de esperanza,Igra bez granica,Apologize,Bleeding love,Footprints in the sand,Homeless Idol:nemam MOTTO:zhiwi swaki dan kao da je poslednji Najfilm:Step up, Step up 2:The streets, She's the man,Disturbia.... Naj auto :nemam Tvoje dobre osobine:znam da saslusham druge i da ih oraspolozhim, radoznala(iako je to mozhda losha osobina) i...shta ja znam, ima ih josh, waljda Tvoje lose osobine:lijena,tvrdoglawa,brzo planem Sta volis vise od sopstvenog zivota:sestru 3 do 5 reci koje te najbolje opisuju:tvrdoglawa,pametna=),za*ebant.....ma mrzi me dapishem vishe | |
|